Στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός γνώρισε την αποθέωση (vids)

Στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός γνώρισε την αποθέωση (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:21 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 01.03.2024

Οι φίλοι των «πρασίνων» που είδαν από κοντά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, συνέχισαν τη... γιορτή στο αεροδρόμιο της ισπανικής πρωτεύουσας!

Δεν ήταν μια όποια κι όποια νίκη, αλλά μία μεγάλη επιτυχία στην έδρα της πρωτοπόρου στην Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Πέμπτης (29/2) παραδόθηκε στον Παναθηναϊκό, που με τη σειρά του... παραδόθηκε στην αγάπη των φιλάθλων του.

Όταν η αποστολή των «πρασίνων», το πρωί της Παρασκευής (1/3) ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, πριν καν μπει στο αεροπλάνο, είδε τους φίλους τους, που είχαν ταξιδέψει στην Ισπανία, να τους αποθεώνουν για μία ακόμα φορά.

Τους συνάντησαν στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και τους περίμεναν πως και πως για να τους συγχαρούν. Ειδικά, όταν εμφανίστηκαν οι δύο πρωταγωνιστές της νίκης, ο Ματίας Λεσόρ και ο Κώστας Σλούκας, τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν.

Άρχισαν τα high five, οι selfies και τα συναφή, αλλά η επιστροφή στην βάση σημαίνει και επιστροφή στην απαιτητική πραγματικότητα. Διότι η επιτυχία της σεζόν ακόμα δεν έχει καθοριστεί.

Και ουσιαστικά οι δύο πλευρές (παίκτες και φίλαθλοι) ανανέωσαν το ραντεβού και τους πανηγυρισμούς τους για το επόμενο παιχνίδι ή ακόμα καλύτερα για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τα σχέδιά του: «Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού»
EUROLEAGUE

11:58 - 01.03.2024

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τα σχέδιά του: «Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού»

Λίγο μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την επιτυχία της Παρτίζαν, ήθελε να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε απορία για το μέλλον του στην προπονητική!

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!