O Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τα σχέδιά του: «Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού»

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε τα σχέδιά του: «Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:58 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 01.03.2024

Λίγο μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και την επιτυχία της Παρτίζαν, ήθελε να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε απορία για το μέλλον του στην προπονητική!

Επειδή η ζωή κάνει κύκλους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Παρτίζαν και εκεί θα την ολοκληρώσει.

Βέβαια, στο μεσοδιάστημα κυριάρχησε με τις ομάδες του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ειδικά με τον Παναθηναϊκό που μαζί του πήρε τα πέντε από τα συνολικά έξι πρωταθλήματα Ευρώπης του συλλόγου και στην πραγματικότητα, ο μόνος προπονητής του πλανήτη που μπορεί να του την... πει, είναι ο Φιλ Τζάκσον, ο οποίος έχει πάρει σύνταξη, αλλά πριν το κάνει αυτό πρόλαβε να πάρει δέκα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ. Δηλαδή, έχει ένα παραπάνω απ' ότι ο Ομπράντοβιτς στην Euroleague.

O Σέρβος αν θα φθάσει ποτέ τον «Ζεν Μάστερ» σε κατακτήσεις (διαφορετικών βέβαια διοργανώσεων) τότε αυτό θα σημαίνει ότι η Παρτίζαν θα έχει βρεθεί στην κορυφή. Διότι, όπως αποκάλυψε ερωτώμενος για το μέλλον του ως προπονητής, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως «δεν βλέπω τον εαυτό μου σε άλλον σύλλογο, εκτός από την Παρτίζαν». Και το είπε λίγο μετά τη νίκη της Πέμπτης (3/1) κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 27η αγωνιστική.

Πρόσθεσε μάλιστα με έμφαση πως «είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι θεωρούν πως είμαι μαζί τους και απολαμβάνω την παρουσία μου στο σύλλογο. Χωρις αμφιβολία μπορώ να σας πως πως δεν θέλω να δουλέψω πουθενά αλλού».

Μάλιστα, αυτή τη διάθεση είχε από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο Βελιγράδι, μόνο που ειδικά μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας (από τον Ερυθρό Αστέρα) ένοιωσε ακόμα πιο συγκινημένος και συμβατός με την ομάδα και τους φιλάθλους της. «Η αντίδραση των οπαδών μας μετά την απώλεια του τροπαίου», είπε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε πως «ήταν τρομερή και με συγκίνησε. Μας στηρίζουν και δημιουργούν μία τρομερή σχέση, επίσης βλέπω στο γήπεδό μας πολλά νέα παιδιά στις κερκίδες και αυτό γεμίζει την καρδιά μου».

Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με απουσίες για να συνεχίσει στην Euroleague από εκεί που σταμάτησε
EUROLEAGUE

09:51 - 01.03.2024

Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός με απουσίες για να συνεχίσει στην Euroleague από εκεί που σταμάτησε

Η 27η αγωνιστική, δύο εβδομάδες μετά την 26η, επιφυλάσσει στον Ολυμπιακό μία δοκιμασία στο Κάουνας κόντρα στην φορμαρισμένη Ζαλγκίρις (1/3, 20:00, Novasports). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Λιθουανία χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκη, Ουίλιαμς-Γκος και Μήτρου-Λονγκ.

Γενικά, ο Ομπράντοβιτς έχει βιώσει με αμέτρητη... ποσότητα την λατρεία προς το πρόσωπό του από τους φιλάθλους. Μία αγάπη που εκδηλώθηκε με εκκωφαντικές φωνές στο ματς με την Αναντολού Εφές, πριν καν αυτό ξεκινήσει και μάλιστα ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Βλάντιμιρ Άντροϊτς, δάκρυσε από την συγκίνηση.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!