Ο Βινίσιους παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Λεσόρ - Βινίσιους

i

© Intime

Ο Βινίσιους παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:21 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 01.03.2024

Ο Βινίσιους έδωσε το «παρών» στο WiZink Center και είδε από κοντά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (86-97).

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στη Μαδρίτη, επικρατώντας με 97-86 της Ρεάλ και βάζοντας έτσι... φωτιά στην τετράδα της Euroleague!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε σε μεγάλη μέρα τους Ματίας Λεσόρ (26 πόντοι), Κέντρικ Ναν (17 πόντοι, 7 ασίστ) και Κώστα Σλούκα (16 πόντοι, 6 ασίστ) κι έτσι έφτασε σε μια τεραστίων διαστάσεων νίκη, η οποία έβαλε τέλος, τόσο στο εντός έδρας αήττητο της Βασίλισσας, όσο και στο σερί των 12 ηττών του «τριφυλλιού» στη Μαδρίτη.

Η μεγάλη «μάχη» στο WiZink Center είχε... επισκέπτες κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Βασίλισσας». Ο λόγος γίνεται για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ αλλά και τον Ντάνι Θεμπάγιος, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και παρακολούθησαν από κοντά τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε με τους 200 «θαρραλέους» οπαδούς του την τεράστια νίκη στη Μαδρίτη (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στράφηκαν στους 200 οπαδούς που ακολούθησαν την αποστολή στη Μαδρίτη, γιορτάζοντας μαζί τους τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρεάλ, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν το σύνολο του Εργκίν Αταμάν αλλά και τον ίδιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Κώστας Σλούκας κάνει τον Παναθηναϊκό ομάδα Final Four και διεκδικητή του τίτλου!

Ο Κώστας Σλούκας κάνει τον Παναθηναϊκό ομάδα Final Four και διεκδικητή του τίτλου!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε την πιο εμφατική δήλωση για τις προθέσεις του στη φετινή EuroLeague και ο Κώστας Σλούκας αποδεικνύει σε φίλους και εχθρούς γιατί αποτελεί τη σπουδαιότερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης

🔴Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής