Φενέρμπαχτσε: «Εκτός πλάνων Καλάθης-Μπιέλιτσα»
i

©InTime

Φενέρμπαχτσε: «Εκτός πλάνων Καλάθης-Μπιέλιτσα»

Sportal newsroom 00:01 - 26.08.2023

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε σε Καλάθη και Μπιέλιτσα η Φενέρμπαχτσε πως δεν τους υπολογίζει για τη νέα χρονιά

Ο σχεδιασμός της Φενέρμπαχτσε για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 δεν περιλαμβάνει τον Νικ Καλάθη και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα! Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Ντέρια Γιάνιερ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής ομάδας, αναφέρθηκε στις δυο περιπτώσεις των Νικ Καλάθη και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Μάλιστα, εξήγησε με σαφήνεια πως εκτός από τους δυο παίκτες έχουν ενημερωθεί και οι μάνατζερ τους, ώστε να τους βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

«Επιτρέψτε μου να απαντήσω στο θέμα του Νικ και του Νεμάνια απλά. Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί η διαδικασία συνεχίζεται. Ο Νικ και ο Νεμάνια είναι και οι δύο παίκτες με συμβόλαιο. Αγαπάμε τους χαρακτήρες τους. Δύο παίκτες που σεβόμαστε και έχουμε πολύ καλή σχέση μαζί τους» δήλωσε ο Ντέρια Γιάνερ.

Ήρθε ορεξάτος ο Αταμάν: «Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος θα το πάρουμε εμείς - Όλα πιθανά με Γιαννακόπουλο!» (vid)
EUROLEAGUE

21:40 - 25.08.2023

Ήρθε ορεξάτος ο Αταμάν: «Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος θα το πάρουμε εμείς - Όλα πιθανά με Γιαννακόπουλο!» (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν έφτασε στην Αθήνα και πιάνει δουλειά, δηλώνοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μια τέλεια ομάδα, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα προσθήκη μετά τα φιλικά εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Και συμπλήρωσε: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να ληφθούν επαγγελματικές αποφάσεις στον αθλητισμό και στο μπάσκετ. Έχουμε μεταφέρει τόσο στους ίδιους όσο και στους μάνατζέρ τους εδώ και καιρό ότι δεν είναι στα πλάνα μας για φέτος. Εφόσον έχουμε ακόμα έναν παίκτη με συμβόλαιο, δεν υπάρχει λύση, είναι εδώ γιατί θέλουν να είναι με την ομάδα. Και οι δύο εξακολουθούν να θέλουν να είναι μέρος αυτού του τόπου και θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα. Ξεκίνησαν και οι δύο προπονήσεις μαζί μας. Θα δούμε την κατάσταση το επόμενο διάστημα».