Σε απολογία ο πρόεδρος του Άρη από από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ

Λευτέρης Αρβανίτης

i

©Intime

Σε απολογία ο πρόεδρος του Άρη από από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ

Νίκος Καλαμπάκας 18:13 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 17.11.2023

Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε σε ράδιο καταγγέλλοντας προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ τον κάλεσε σε απολογία.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, για δηλώσεις που έκανε και σύμφωνα με την ΕΟΚ είχαν ως σκοπό να επηρεάσουν τη διαιτησία στα επόμενα ματς της ομάδας.

Ο κ. Αρβανίτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε πει ότι βγαίνει να μιλήσει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και στη συνέχεια κατήγγειλε ελληνικό Μέσο ότι έχει σκοπό με δημοσιεύματά του να επηρεάσει διαιτητές σε επερχόμενους αγώνες του Άρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις επόμενες αγωνιστικές τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και τον Προμηθέα στο Αλεξάνδρειο.

«Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να επηρεάσουν τους διαιτητές ενόψει του ΠΑΟΚ-Άρης και του Άρης-Προμηθέας, αυτή είναι η όλη ιστορία», είχε πει χαρακτηριστικά, εμπλέκοντας τον διευθυντή συγκεκριμένης ιστοσελίδας ο οποίος είναι αδερφός προπονητή σε ομάδα της Basket League.

Μη χάσετε απόψε τη Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Παρασκευής