Σε επαφές Τρέντο - Μπάνκι για την θέση του head coach

Λούκα Μπάνκι

Σε επαφές Τρέντο - Μπάνκι για την θέση του head coach

Χρήστος Τσάλτας 19:45 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 29.05.2023

Ο Λούκα Μπάνκι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Στρασμπούρ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την Τρέντο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Στο... κάδρο και η Ρέτζιο Εμίλια.

Η πορεία του Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της Στρασμπούρ ολοκληρώθηκε, έπειτα από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του γαλλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στρασβούργου «λύγισε» από την Μονακό, έπειτα από μια σειρά που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Μάσιμο Κανσελιέρι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας, διαδεχόμενος τον άλλοτε συνεργάτη του στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο, όταν ο Κανσελιέρι ήταν ασίσταντ του Μπάνκι την δεκαετία του 2010.

Ποια είναι η επόμενη μέρα του Λούκα Μπάνκι όμως; Το σενάριο που δείχνει να ξεχωρίζει στην παρούσα φάση είναι η επιστροφή στην Ιταλία. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Ιταλός κόουτς βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την Τρέντο για ια διαδεχτεί τον Εμανουέλε Μολίν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ανάμεσα σε Τρέντο και Μπάνκι υπάρχει πολύ καλή διάθεση για σνυεργασία, με τον έμπειρο κόουτς να βλέπει με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή στη χώρα του. Την ίδια στιγμή που στο... κάδρο υπάρχει και η Ρέτζιο Εμίλια, η οποία αναμένεται να βγει στην αγορά για νέο προπονητή που θα διαδεχτεί τον Ντράγκαν Σάκοτα.