Χάινς για το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο: «Θα δούμε, δεν υπάρχει απόφαση ακόμα»

Χάινς για το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο: «Θα δούμε, δεν υπάρχει απόφαση ακόμα»

Sportal newsroom 14:03 - 25.05.2023

Αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάστηκε ο Κάιλ Χάινς, τονίζοντας πως ακόμα τα πάντα είναι ανοιχτά για την επόμενη σεζόν.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Κάιλ Χάινς έχει ρίξει... άγκυρα στην Ιταλία, για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός σέντερ που έχει χαράξει την δική του πορεία στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, μετρώντας 4 κατακτήσεις Euroleague βαδίζει στο 37ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο παραμένει ενεργός και αποτελεσματικός στα παρκέ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Ο «Sir Hines» επεσήμανε πως απολαμβάνει τη διαδικασία υπό τις οδηγίες του κόουτς Μεσίνα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του.

Ο Ετόρε Μεσίνα θα καθοδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη σεζόν
EUROLEAGUE

11:26 - 21.04.2023

Ο Ετόρε Μεσίνα θα καθοδηγήσει την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη σεζόν

O τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλάνου, Χρήστος Σταυρόπουλος, ενημέρωσε πως η ομάδα του Αρμάνι δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του 63χρονου Ιταλού τεχνικού, Ετόρε Μεσίνα.

Την ίδια ώρα όμως εξήγησε πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε: «Θα δούμε. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Ήταν ένας χρόνος στον οποίο δεν τα καταφέραμε στην Euroleague ώστε να μπούμε στα πλέι οφ. Τα πλάνα άλλαξαν κάπως αλλά ακόμα αγαπώ το μπάσκετ. Κάθε πρωί ξυπνάω και είμαι ενθουσιασμένος που προπονούμαι και παίζω με τον Μέλι, τον Σιλντς και όλους τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να μαθαίνω κάθε μέρα από τον κόουτς Μεσίνα και το σταφ του. θα δούμε».