Σεγούρα: «Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε τρόπο να πάρουμε τη διαφορά»

Κούρο Σεγκούρα

Σεγούρα: «Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε τρόπο να πάρουμε τη διαφορά»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:17 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 10.03.2024

Ο κούρο Σεγκούρα μίλησε για τη νίκη του Κολοσσού απέναντι στον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο των Ροδιτών.

Ο Κολοσσός πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους Ροδίτες να «γκαζώνουν» στο τρίτο δεκάλεπτο και να παίρνουν τη νίκη, με τον Κούρο Σεγούρα να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κούρο Σεγούρα:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους. Το ματς ήταν κλειστό, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε τρόπο μέσα από τους αιφνιδιασμούς και τα ριμπάουντ να πάρουμε διαφορά και την ελέγξαμε πολύ καλά. Ήταν σημαντική νίκη, καθώς πήραμε και την ισοβαθμία, η οποία μπορεί να είναι σημαντικής το μέλλον. Οι φίλαθλοί μας, όπως πάντα, ήταν εκπληκτικοί. Μας έδωσαν ώθηση σε κρίσιμα σημεία του ματς, οπότε θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για το επόμενο ματς».

19:21 - 10.03.2024

Τα highlights του Κολοσσός - ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός ήταν επιβλητικός στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε άνετα τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, καλύπτοντας μάλιστα και το -12 του πρώτου γύρου. Το βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης.