Παίζει τραυματίας ο Λάρκιν!

Σέιν Λάρκιν

i

Euroleague

Παίζει τραυματίας ο Λάρκιν!

Ο Σέιν Λάρκιν, παρότι τραυματίας, θα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα της Αναντολού Εφές για το παιχνίδι της Παρασκευής (24/11, 19:30) απέναντι στην Παρτίζαν.

Ο Σέιν Λάρκιν θα ενισχύσει τελικά την Έφες στο ματς απέναντι στην Παρτίζαν.

Ο Αμερικανός, παρότι ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο χέρι, ο οποίος τον άφησε εκτός από το ματς του τουρκικού πρωταθλήματος, θα είναι κανονικά στην 12άδα του Ερντέμ Τσαν για το ματς απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (24/11, 19:30).

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ελάιτζα Μπράιαντ και Τίμπορ Πλάις.

Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ κανονικά απέναντι στη Ζάλγκιρις, εξετάσεις το απόγευμα για Μήτρου - Λονγκ
EUROLEAGUE

13:11 - 23.11.2023

Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ κανονικά απέναντι στη Ζάλγκιρις, εξετάσεις το απόγευμα για Μήτρου - Λονγκ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε έναν βαθμό στην κανονικότητα, με τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ να είναι πίσω στη δράση και να είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ζάλγκιρις (24/11). Τι γίνεται με Μήτρου - Λονγκ και Ουίλιαμς - Γκος.

«Η Παρτιζάν είναι η δεύτερη ομάδα που σκοράρει περισσότερο φέτος στην Ευρωλίγκα. Όπως γνωρίζεται έχουμε προβλήματα τραυματισμών αυτό το διάστημα. Οι τραυματίες μας, Ελάιζα Μπράιαντ και Τίμπο Πλάις δεν βρίσκονται σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στην Παρτιζάν. Αντιθέτως, ο Σέιν Λάρκιν θα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα μας, παρόλο τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντέμ Τσαν.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης