Η Εφές διέλυσε την Μερκεζεφέντι, αλλά ανησυχεί για Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις

Ουίλ Κλάιμπερν

i

©Intime

Η Εφές διέλυσε την Μερκεζεφέντι, αλλά ανησυχεί για Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:38 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 19.11.2023

Η Αναντολού Εφές ξέσπασε μετλα την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και πήρε το διπλό (64-79) στην έδρα της Μπελεντίγιεσι, όμως το μυαλό όλων είναι στους τραυματίες Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις.

Η Αναντολού Εφές άφησε πίσω της την ήττα από την Αρμάνι στην Euroleague και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο τουρκικό πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα της Μερκεζεφέντι με 79-64 για την 8η αγωνιστική της BSL.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Έφες παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μόλις μία ήττα και μετά από 8 αγωνιστικές.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν είχαν τους τραυματίες Σέιν Λάρκιν, Ελάιζα Μπράιαντ και Τίμπορ Πλάις και όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ερντέμ Τσαν, το πότε θα επιστρέψουν παραμένει άγνωστο.

Η Εφές δυσκολεύτηκε για περίπου 20’, όμως από ένα σημείο και μετά οι Τούρκοι βρήκαν σκορ και με ένα επιμέρους 24-9, πήραν διαφορά ασφαλείας και κράτησαν τα ηνία μέχρι το τέλος.

Ο Ντέρεκ Ουίλις με 22 πόντους (3/3 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος, ενώ ο Ερτέν Γκαζί σημείωσε 15 πόντους. Στους 11 σταμάτησε ο Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος πήρε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε και ένα κλέψιμο.

Για τους ηττημένους, ο Ντάνιελ Οτούρου προσπαθούσε μόνος του, ολοκληρώνοντας το ματς με 28 πόντους (9/13 δίποντα, 10/17 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 5 λάθη).

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 40-35, 51-59, 64-79

«Λάρκιν, Μπράιανς και Πλάις ταλαιπωρούνται από σοβαρούς τραυματισμούς»

Ερντέμ Τσαν

Ο Ερντέμ Τσαν, μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε τους τραυματισμούς των παικτών του, τόνίζοντας ότι «Έχουμε χάσει τρεις παίκτες εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών. Αυτή την στιγμή, οι Σέιν Λάρκιν, Ελάιζα Μπράιαντ και Τίμπορ Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με θετική σκέψη στην Ευρωλίγκα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε αυτές τις απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες».

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ