«Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σέιν Λάρκιν»

Σέιν Λάρκιν

i

Euroleague

«Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σέιν Λάρκιν»

Νίκος Καλαμπάκας 12:58 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 21.11.2023

Ο γκαρντ της Εφές έχει τραυματιστεί στο δάχτυλό του και θα χρειαστεί επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η «ζημιά».

Ο Σέιν Λάρκιν περνάει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει έναν τραυματισμό στο δάχτυλό του. Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο γκαρντ από τις ΗΠΑ με το τουρκικό διαβατήριο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εφές

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα. Παίξαμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Έχουμε χάσει 3 παίκτες λόγω τραυματισμών. Λάρκιν, Μπράιαντ και Πλάις έχουν σοβαρούς τραυματισμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά στην Euroleague αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό χωρίς να σκεφτόμαστε τα προβλήματα».

Με αυτά τα λόγια ο προπονητής της Εφές θέλησε να εξηγήσει την κατάσταση στην ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 4-5 στην Euroleague και φιγουράρουν στην 13η θέση της κατάταξης, ωστόσο αυτό δεν είναι το βασικό του πρόβλημα τώρα.

«Υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Λάρκιν στο δάχτυλο. Ο γκαρντ της Εφές θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του, όμως το γεγονός ότι κάθε χρόνο τραυματίζεται είτε στο γόνατο, είτε στο χέρι, θέτει ως δεδομένο ότι έτσι θα συνεχιστεί η κατάσταση μέχρι να ολοκληρώσει την καριέρα του», αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Κερέμ Γιλμάζ σε σχετικό tweet του.

Για το πρόγραμμα της Euroleague και τους συνεχόμενους αγώνες που καταπονούν τους παίκτες των ομάδων, έχει γίνει φέτος πολύς λόγος.

Πλέον είναι ορατό στους πάντες ότι οι απουσίες θα είναι στην καθημερινότητα των συλλόγων που συμμετέχουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ευρώπη.