Νεκρή στα συντρίμμια η Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογάν
i

© ss twitter

Νεκρή στα συντρίμμια η Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογάν

Sportal newsroom 17:27 - 12.02.2023

Η Νιλάι Αϊντογάν, Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια, είναι ένα ακόμη θύμα των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Η Νιλάι Αϊντογάν ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του σπιτιού που διέμενε στην πόλη Μαλάτια. Η Τουρκάλα αθλήτρια του μπάσκετ είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της στη συγκεκριμένη πόλη και έμεινε εκεί τη μοιραία νύχτα.

Την είδηση για τον τραγικό χαμό της 30χρονης κοπέλας επιβεβαίωσε η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ. Συλλυπητήρια έστειλε μέσω twitter ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου.

«Δυστυχώς λάβαμε την είδηση του θανάτου της αθλήτριας της εθνική μας μπάσκετ, Νιλάι Αϊντογάν, η οποία βρέθηκε κάτω από τα ερείπια στη Μαλάτια μετά τον καταστροφικό σεισμό. Ο Θεός να την ελεήσει , τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και τους οικείους της», ανέφερε ο πρώην μπασκετμπολίστας.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ισχυρός σεισμός 7,8 ρίχτερ έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Περισσότεροι από 32 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τα σωστικά συνεργεία κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εντοπίζουν διασωθέντες, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Χιλιάδες είναι οι τραυματίες ενώ πολλές επαρχίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.