Σεισμός Τουρκία: Η σύντροφος του Ατσού κάνει έκκληση για βοήθεια
i

Ο Μπουράκ Οκσούζ/©Photo by /BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Σεισμός Τουρκία: Η σύντροφος του Ατσού κάνει έκκληση για βοήθεια

Sportal newsroom 22:29 - 10.02.2023

Ο Κρίστιαν Ατσού συνεχίζει να αγνοείται για τέταρτη μέρα, με την σύντροφό του να κάνει έκκληση για βοήθεια, μέσω του BBC.

Ο Κρίστιαν Ατσού συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τα ερείπια για τέταρτη μέρα. Τα δημοσιεύματα για το αν είναι ζωντανός ή όχι έχουν μπερδέψει τον κόσμο, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του θα σταματήσουν προς το παρόν.

Η σύντροφός του λοιπόν μέσω του BBC έκανε έκκληση για βοήθεια και για αποστολή εξοπλισμού , για να καταφέρουν να τον βγάλουν από τα συντρίμμια.

«Απευθύνομαι στην Χατάισπορ, την τουρκική κυβέρνηση και την βρετανική κυβέρνηση, να στείλουν εξοπλισμό για να βγάλουν τους ανθρώπους έξω, ειδικά τον σύντροφό μου και τον πατέρα των παιδιών μου. Χρειάζονται τον εξοπλισμό για να τους βγάλουν έξω, δεν μπορούν να μπουν τόσο βαθιά χωρίς τον εξοπλισμό και ο χρόνος "τρέχει"», ήταν τα λόγια της.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής λέγεται, ότι βρισκόταν στον ένατο όροφο του κτιρίου, που έπεσε. Αρχικές αναφορές έκαναν λόγο, ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο πόδι, αλλά ο μάνατζερ του διέψευσε τις φήμες αυτές

Οι φήμες για τον εντοπισμό του συνεχίζοταν, αλλά πάντα κάποιος έβγαινε και έλεγε ότι ο Ατσού δεν βρέθηκε. Τα τελευταία νέα όμως κάνουν λόγο, ότι, ενώ έχουν άνθρωποι έχουν δώσει σημεία ζωής κάτω από τα ερείπια, οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους θα σταματήσουν προς το παρόν.