Ο Σενγκέλια αποθέωσε τον Ζούρο!
i

© EuroLeague Basketball

Ο Σενγκέλια αποθέωσε τον Ζούρο!

Γιάννης Πάλλας 17:08 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 27.01.2024

Ο Τόκο Σενγκέλια έκανε post για την πρόσληψη του Ηλία Ζούρου από την ΑΕΚ

Αποθεωτικό σχόλιο για την πρόσληψη του Ηλία Ζούρου από την ΑΕΚ έκανε ο Τόκο Σενγκέλια. Ο πάουερ φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια που συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τον Έλληνα τεχνικό στην Εθνική Γεωργίας δεν έκρυψε την χαρά του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «δικεφάλου».

Ο Ηλίας Ζούρος που ολοκλήρωσε την θητεία του στην Εθνική Γεωργίας το περασμένο καλοκαίρι μπαίνει στη «μάχη» της Stoiximan Basket League μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η είδηση αυτή φαίνεται πως ενθουσίασε τον Τόκο Σενγκέλια που εξωτερρίκευσε τη χαρά του με ένα post στο Instagram. Άλλωστε και ο ίδιος ο Σενγκέλια έχει πει πολλές φορές ότι βοηθήθησε πολύ από τον Έλληνα τεχνικό στην καριέρα του.

Πριν το τζάμπολ με τον Απόλλωνα κρίνεται του Ναν, δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό ενόψει Αρμάνι
EUROLEAGUE

16:03 - 27.01.2024

Πριν το τζάμπολ με τον Απόλλωνα κρίνεται του Ναν, δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό ενόψει Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός στην προπόνηση μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (Κυριακή 28/1), είδε τον Κέντρικ Ναν να παίρνει μέρος σε ένα τμήμα της προπόνησης και να κάνει θεραπεία στον τραυματισμό του αγκώνα. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο πάουερ φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια έγραψε στο Instagram: «Καλή επιτυχία κόουτς. Η ΑΕΚ πήρε τον σπουδαίο», κάνοντας tag τόσο τον ίδιο τον Ηλία Ζούρο, όσο και την ελληνική ομάδα.