Σερέλης: «Δεν πήγαμε καλά στην άμυνα, αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε»

Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Σερέλης: «Δεν πήγαμε καλά στην άμυνα, αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε»

Πάρης Τσελεπίδης • 21:24 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής του, Χρήστος Σερέλης, μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν από όσα είδε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό τον οποίο νίκησε με σκορ 81-73, σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος.

Εκπληκτικός ΠΑΟΚ, υπέταξε τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:59 - 13.03.2023

Εκπληκτικός ΠΑΟΚ, υπέταξε τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία!

Έκανε το… θαύμα του! Ο ΠΑΟΚ με όπλα την άμυνά του, αλλά και τον τρομερό Τζέιλεν Χαντς που πέτυχε 27 πόντους, επιβλήθηκε 81-73 του Παναθηναϊκού στην Πυλαία κάνοντας άλμα 8άδας, τη στιγμή που οι «πράσινοι» απογοητεύουν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη νίκη της αυτή έσπασε μια παράδοση που την ήθελε χωρίς νίκη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Συγκεκριμένα, μέχρι τη Δευτέρα 13/3 ο Παναθηναϊκός μετρούσε επί του αντιπάλου του 21 σερί νίκες.

Όμως οι παίκτες του Τακιανού δεν είχαν διάθεση να ηττηθούν ξανά, έπαιξαν με καρδιά και τελικά έφτασαν στη νίκη.

Μετά τον αγώνα ο κόουτς των «πρασίνων», Χρήστος Σερέλης δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Ο ίδιος επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να συνέλθεια και να παίξει καλύτερα, όπως και το γεγονός ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει:

«Η άμυνά μας δεν πήγε καλά. Φάγαμε 81πόντους. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για προβλήματα, είναι εύκολες οι δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Σερέλη.