Στην Πυλαία τρία παιδιά έστειλαν το σημαντικότερο μήνυμα που θα δεις αυτές τις ημέρες στα γήπεδα (vid)
i

©print screen

Στην Πυλαία τρία παιδιά έστειλαν το σημαντικότερο μήνυμα που θα δεις αυτές τις ημέρες στα γήπεδα (vid)

Sportal newsroom 20:40 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 13.03.2023

Ο αθλητισμός θα έπρεπε να ενώνει και αυτό ακριβώς ήθελαν να δείξουν οι τρεις πιτσιρικάδες που ύψωσαν ένα μικρό πλακάτ στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και τρεις πιτσιρικάδες φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν το τι είναι ο αθλητισμός και τι θα έπρεπε να πρεσβεύει. 

Δεν συνηθίζεται σε ντέρμπι μεγάλων ομάδων να βρίσκονται στην ίδια κερκίδα οπαδοί των αντιπάλων. Συνήθως αυτό δεν καταλήγει καλά και όποιος έχει επιχειρήσει να βρεθεί σε αντίπαλη κερκίδα, στην καλύτερη δεινοπαθεί!

Ωστόσο όταν μιλάμε για παιδιά, το πράγμα αλλάζει! Στο κλειστό της Πυλαίας μια παρέα αγοριών αποφάσισε να δει μαζί τον αγώνα κι ας είναι ο ένας από τους τρεις φίλος του Παναθηναϊκού. 

Αυτό δεν τον εμπόδισε να φορέσει την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας και να βρεθεί στο γήπεδο μαζί με δύο κολλητούς του που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα, ύψωσε κι ένα πλακάτ στο όποιο έγραφε «Είμαι ΠΑΟ, είναι ΠΑΟΚ,. Είμαστε Κολλητοί. Μαζί για μπάσκετ», έγραψε ο πιτσιρικάς και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο οι δύο συνοδοί των παιδιών είναι τρισευτυχισμένοι με το μήνυμα που έστειλαν!

Tags: