Αποχώρησε ο Αλεξανδρής από τον Ιωνικό, ακολουθούν Τσίκληρας και Λίβανος!
i

©InTime

Αποχώρησε ο Αλεξανδρής από τον Ιωνικό, ακολουθούν Τσίκληρας και Λίβανος!

Νίκος Καλαμπάκας 18:37 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 13.03.2023

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τους αποχαιρέτησε όλους στον Ιωνικό και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην έξοδο οδηγούνται ο προπονητής Άγγελος Τσίκληρας και ο συνεργάτης του Γιάννης Λίβανος.

Η ήττα του Ιωνικού στην Πάτρα από τον Απόλλωνα για την 18η αγωνιστική της Basket League, φαίνεται ότι αποτελεί το σημείο... μηδέν για τους Νικαιώτες, καθώς ακολουθεί ένα κύμα μεγάλης φυγής!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Τον δρόμο της εξόδου φαίνεται ότι έχει πάρει και ο προπονητής του Ιωνικού Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος προβληματίστηκε αρκετά, αλλά φαίνεται ότι δύσκολα θα αλλάξει την απόφαση του.

Ακόμη, σκέψεις για να αποχωρήσει άμεσα κάνει και ο Γιάννης Λίβανος, γεγονός που καθιστά μετέωρο το βήμα της ομάδας και της προετοιμασίας της για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την παραμονή στην κατηγορία.

Εάν σ' όλα αυτά συνυπολογίσουμε την αποχώρηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βενεζουέλα, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Ιωνικός θα χρειαστεί άμεσα λύσεις, για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.