Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού που χάνει ο Ουίλιαμς

Ντέρικ Ουίλιαμς

i

©Intime

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού που χάνει ο Ουίλιαμς

Πάρης Τσελεπίδης • 18:20 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Λένε πως τα σερί είναι για να σπάνε και στη λογική αυτή ολοκληρώνεται το μακροσκελές του Ντέρικ Ουίλιαμς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς εξαιτίας μίας ενόχλησης στο ισχίο του θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena για την 18η αγωνιστική της Basket League. Εξαιτίας της απουσίας του ο Αμερικανός φόργουορντ θα χάσει το πρώτο του παιχνίδι με τους πράσινους σε οποιαδήποτε διοργάνωση καθώς ήταν ο μόνος που είχε δώσει το παρών και στα 48 που είχανε προηγηθεί.

Συγκεκριμένα ο Ουίλιαμς ήταν μέχρι σήμερα παρών στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού για το Super Cup, στα 16 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Basket League, στα δύο παιχνίδια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης αλλά και στα 28 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Euroelague.

Ο μόνος δε από τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν τόσο κοντά με τον Αμερικανό φόγρουορντ όσον αφορά τη συνέπειά του στη φετινή πορεία της ομάδας είναι ο Πάρις Λι. Ο πλέι μέικερ των πρασίνων μέχρι σήμερα είχε χάσει δύο παιχνίδια της Basket League ενώ είχε δώσει το παρών στα υπόλοιπα 46.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena από την απουσία του Ουίλιαμς 6,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ που έχει κατά μέσο όρο στα 16 παιχνίδια που έχουνε προηγηθεί της κανονικής διάρκειας της Basket League 18'48'' συμμετοχής του.

Σε αντίθεση με την απουσία του Ουίλιαμς αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena θα βρίσκεται και πάλι στην αποστολή ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπενθυμίζεται πως είχε αποκλειστεί της αποστολής του προηγούμενου παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague μετά από απόφαση του Χρήστου Σερέλη.