Με Μπέικον και Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πάρις Λι

i

© Intime

Με Μπέικον και Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 10:43 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 13.03.2023

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (13/3, 19:05, ΕΡΤ3) η 18η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ, έχοντας στη διάθεσή του τον Γκουντάιτις, τον Μπέικον να επιστρέφει στη δωδεκάδα και τους Ντέρικ Ουίλιαμς και Δημήτρη Αγραβάνη να μένουν εκτός.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (13/3, 19:05, ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ στον αγώνα που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Οι «πράσινοι» που προέρχονται από τη νίκη τους στην Euroleague απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, μία νίκη που... έσπασε το αρνητικό σερί και έδωσε στον κόουτς Χρήστο Σερέλη την πρώτη του ευρωπαϊκή επιτυχία στον πάγκο της ομάδας, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τούς Ντέρικ Ουίλιαμς και Δημήτρη Αγραβάνη. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσει στο ισχίο, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς. 

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή
EUROLEAGUE

09:56 - 13.03.2023

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού προσέγγισε τον Μάικ Τζέιμς στο twitter για να του πει πως μιας που «ο Λάσο θα είναι προπονητής, θα έρθεις κι εσύ στην ομάδα;». Ο Αμερικανός τον στενοχώρησε εις διπλούν!

Αντίθετα με την ομάδα βρίσκεται πλέον ο Αρτούρας Γκουνάιτις, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και επιστρέφει στη δράση, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός έμεινε εκτός δωδεκάδας στο ματς με τους Σέρβους, αλλά θα επανεμφανιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Απόλλων Πατρών - Ιωνικός: 93-66 
Περιστέρι - Λαύριο: 77-66
ΑΕΚ - Κολοσσός: 95-89 
Ολυμπιακός - Προμηθέας: 89-77
Καρδίτσα - Άρης: 78-77

Βαθμολογία