Σερέλης: «Τη διαφορά την έκανε η άμυνα για 40 λεπτά»

Ο Χρήστος Σερέλης

i

©InTime

Σερέλης: «Τη διαφορά την έκανε η άμυνα για 40 λεπτά»

Sportal newsroom 22:10 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 04.04.2023

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού στη Ρόδο.

Η πολύ καλή αμυντική αντίδραση των παικτών ήταν το στοιχείο που επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

«Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, είχαμε δύο σερί παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν ήμασταν καλοί, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά» υποστήριξε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Και πρόσθεσε: «Η αμυντική μας προσήλωση πρέπει να είναι τέτοια που να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια. Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική μας νοοτροπία και στην επίθεση αρχίζουμε να μοιράζουμε την μπάλα. Προσπαθούμε να δούμε όλους τους παίκτες μας και να είναι χρήσιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σερέλης, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε: «Σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ σοβαροί, έτσι όπως είχαμε ζητήσει από τους παίκτες να είναι κυρίως αμυντικά. Είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας στα οποία δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά σήμερα πραγματικά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ο τρόπος που παίξαμε άμυνα για 40'. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Και κατέληξε: «Αυτός είναι ο τρόπος, αυτό είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε κάποιες συνεχόμενες νίκες, που χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα».