Σερέλης: «Θα είμαστε έτοιμοι για τη Μακάμπι»

Σερέλης: «Θα είμαστε έτοιμοι για τη Μακάμπι»

Ηλίας Λαλιώτης 22:47 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 19.04.2024

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Χρήστου Σερέλη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου bwin.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Περιστερίου με σκορ 93-88 σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Μετά την αναμέτρηση ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης που κάθισε στον πάγκο επειδή ο Τούρκος ήταν στη χώρα του για την κηδεία του πατέρα του, εξέφρασε στον συνεργάτη του τα συλλυπητήρια της ομάδας, ενώ αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε ότι το σημαντικό στοιχείο είναι η νίκη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σειρά με τη Μακάμπι, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη:

Για την νίκη με το Περιστέρι:

«Όλη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια στον κόουτς. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση και του ευχόμαστε καλύτερα. Περιμέναμε δύσκολο ματς. Είχαμε κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και κάναμε και λάθη στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε φάσεις με τον Μήτογλου. Πήραμε το ματς, όχι με τον τρόπο που θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για τη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Ξέραμε πως είχαμε ένα δύσκολο ματς σήμερα. Οι προπονητές κοιτάζουμε την Μακάμπι, βλέπουμε πράγματα, αλλά δεν είχαμε πει κάτι στους παίκτες. Μας έχει νικήσει δυο φορές η Μακάμπι, αυτό είναι κάτι επιπλέον. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω όλοι υγιείς. Θα γυρίσει ο κόουτς, πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στο Final Four».