Σφαιρόπουλος για τον μεγάλο τελικό της Euroleague: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

Γιάννης Σφαιρόπουλος / © Intime

Σφαιρόπουλος για τον μεγάλο τελικό της Euroleague: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Νίκος Καλαμπάκας 19:54 - 20.05.2023

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στο Κάουνας για το Final 4 της Euroleague και μιλώντας για τον μεγάλο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως οι πιθανότητες είναι 50-50.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κάουνας, με φόντο την κατάκτηση του τίτλου, που θα είναι ο τέταρτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην πόλη της Λιθουανίας, ως μέλος της Ένωσης των Προπονητών της Euroleague και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Έλληνας κόουτς επεσήμανε πως οι πιθανότητες είναι μοιραμσένες για τις δύο ομάδες, ενώ επεσήμανε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες σε σχέση με τον τελικό του 2015.

Ο «Σφαιρό» ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και έπαιξε σε δύο τελικούς Euroleague, το 2015 και το 2017, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Κατάθεση ψυχής από τον Βεζένκοφ: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, ο Μπαρτζώκας πίστεψε σε μένα» (vid)
EUROLEAGUE

17:23 - 20.05.2023

Κατάθεση ψυχής από τον Βεζένκοφ: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, ο Μπαρτζώκας πίστεψε σε μένα» (vid)

Ο MVP της σεζόν στην Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, μίλησε για την σεζόν που πραγματοποίησε στη διοργάνωση και έκανε αναδρομή στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως υπήρχαν στιγμές όπου σκεφτόταν να τα παρατήρισε, ενώ στάθηκε στην συμβολή του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα στην καριέρα του.

«Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολύ έμπειρους παίκτες και οι πιθανότητες είναι πραγματικά 50%-50% στο ματς της Κυριακής. Σε σύγκριση με τον τελικό του 2015, ωστόσο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα συν στη συνέχεια παίξαμε στην έδρα τους στη Μαδρίτη», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Ένωσης Πορπονητών της Euroleague.