Σφαιρόπουλος: «Βοηθήστε να επιστρέψουμε στις νίκες»!

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

©Intime

Σφαιρόπουλος: «Βοηθήστε να επιστρέψουμε στις νίκες»!

Γιάννης Πάλλας 22:59 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 18.03.2024

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα να πάει στο γήπεδο στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό AKTOR και την Βίρτους Μπολόνια

Κάλεσμα στον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα για τα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20/3, 21:00) και την Βίρτους Μπολόνια (22/3, 20:00) έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Παρότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για το play in της Euroleague μετά την ήττα από την Μακάμπι, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Μπροστά μας είναι έχουμε την διπλή αγωνιστική της Euroleague. Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για αυτά τα ματς και να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στις νίκες» υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Ανεξάρτητα από τις απουσίες μας λόγω τραυματισμών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στις νίκες και η στήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς».

Το μεγάλο πρόβλημα του Έλληνα τεχνικού είναι στη θέση του πλέι μέικερ καθώς απουσίαζουν οι Γιάγκο Ντος Σάντος, Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Τόπιτς αλλά και ο Μπράνκο Λάζιτς.

Παρ’ ολ’ αυτά, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Άλλωστε, περισσότερο στην επόμενη ημέρα θα στρέψουν το βλέμμα τους οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή και να συζητήσουν για τη νέα σεζόν και τον σχεδιασμό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διόρθωσε πολλές από τις ανορθογραφίες που βρήκε στν ομάδα, αλλά πλέον το καλοκαίρι έχοντας την ευθύνη για το ρόστερ θα μπορέσει να βάλει την δική του «σφραγίδα» στην ομάδα.

Ως τώρα ο «Σφαιρό» διαχειρίζεται ένα σύνολο που βρήκε στον Ερυθρό Αστέρα και προσπάθησε με μικρές διορθώσεις να το κάνει πιο μαχητικό και με πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό αγωνιστικά και το πέτυχε. Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν δεν άφησαν πολλά περιθώρια για να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη η σέρβικη ομάδα στη Euroleague.