Οι Μπουλς δίνουν 80 εκατομμύρια στον ΝτεΡόζαν μπας και τον πείσουν να μείνει στο Σικάγο (vids)
i

© photo by Elsa / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπουλς δίνουν 80 εκατομμύρια στον ΝτεΡόζαν μπας και τον πείσουν να μείνει στο Σικάγο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:38 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 22.04.2024

Στο Σικάγο κανονίζουν τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν το πλάνο και για τη νέα σεζόν. Και υπολογίζουν στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν γι' αυτό και του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο με απολαβές στα 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως!

Η σεζόν των Σικάγο Μπουλς ολοκληρώθηκε στην τελευταία τους υποχρέωση στο Play In tournament. Τη μέρα δηλαδή που έχασαν από τους Μαϊάμι Χιτ και αποκλείστηκαν.

Αμέσως μετά το ματς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ενεργοποιώντας την λογική του και την θέλησή του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, δημιούργησε (με τις δηλώσεις του) μία ισχυρή αμφιβολία για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σικάγο.

«Ξέρω ότι δεν μου έχω μπροστά μου πολλά χρόνια», είπε ο έξι φορές All-Star γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στις 7 Αυγούστου θα γίνει 35 ετών. Και με αυτή του την ατάκα ουσιαστικά έδειξε την σκέψη του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ταύρους. Διότι, η ομάδα δεν είναι σε θέση -στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον- να βρεθεί στην κορυφή. Ούτε καν να την διεκδικήσει.

Υπάρχει ένας τρόπος όμως, που οι Μπουλς θα τον πείσουν να συνεχίσει να φορά τη φανέλα τους και αυτός έχει να κάνει με τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του NBC Sports και του Kέι Σι Τζόνσον, το Σικάγο είναι έτοιμο να του προσφέρει 80 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία δύο ετών. Κι αν υπογράψει ο ΝτεΡόζαν θα μπει στη λίστα με τους 25 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ.

Είναι χαρακτηριστικό πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2023-24) ο ΝτεΡόζαν έπαιξε για 28,6 εκατομμύρια και πλέον δημιουργείται η προοπτική να τα κάνει 40! Κάτι που σίγουρα μπορεί να «ξεπληρώσει» ή να... περιορίσει την κάψα του για ένα δακτυλίδι.

O ΝτεΡόζαν ολοκλήρωσε την 15η σεζόν του στο ΝΒΑ, έχοντας τα ίδια ή πανομοιότυπα νούμερα στην στατιστική του με τα χρόνια που θεωρητικά αφορούσαν στο πικ της καριέρας του. Είχε 24 πόντους μέσο όρο σε 37+ λεπτά χρόνου συμμετοχής ανά αγώνα και εμπλούτισε τη δράση του με 5,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ.