Φρανσίσκο: «Φτάσαμε στο Game 5 παλεύοντας με Παναθηναϊκό και διαιτητές»

Φρανσίσκο: «Φτάσαμε στο Game 5 παλεύοντας με Παναθηναϊκό και διαιτητές»

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο, μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού και το 2-2 στη σειρά, άφησε αιχμές για την διαιτησία.

Το Περιστέρι, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Σιλβέν Φρανσίσκο, έκανε το 2-2 επί του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να σπάσει την έδρα των Πρασίνων και να περάσει εκείνο στους τελικούς.

Ο Φρανσίσκο, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και άφησε παράλληλα αιχμές για την διαιτησία, ενώ στάθηκε και στο μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Ο Φρανσίσκο «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι πάει στο ΟΑΚΑ για το «θαύμα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:23 - 27.05.2023

Ο Φρανσίσκο «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι πάει στο ΟΑΚΑ για το «θαύμα»

Το Περιστέρι, με τη βοήθεια του κόσμου του, πήρε σπουδαία νίκη (76-71) επί του τραγικού -για ένα ημίχρονο- Παναθηναϊκού, ισοφάρισε σε 2-2 την ημιτελική σειρά και πάει στο ΟΑΚΑ (30/5, 19:15) για να γράψει Ιστορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε 5ο παιχνίδι και παλεύουμε με Παναθηναϊκό και διαιτητές. Είναι στιγμιαίος πανηγυρισμός και μετά στα αποδυτήρια θα κοιτάξουμε την συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια Ευρωλίγκας. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Σπανούλης μας δίνει κίνητρο πάντα και θέλουμε να το κάνουμε.

Η άμυνα, η κίνηση στην επίθεση και το σκοράρισμά μου ήταν τα μυστικά. Νοιώθω αυτοπεπήθηση κάθε φορά.

Πρέπει να κάνουμε το ίδιο με σήμερα και στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.

Νοιώθω καλά στο Περιστέρι και βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Κάθε φορά με παίζουν διαφορετικά άμυντα και προσπαθώ να προσαρμοστώ κάθε φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και παίρνω τις ευθύνες που παίρνω».