Σιούτης: «Να ελέγξουμε ριμπάουντ και περιφερειακά σουτ»
i

©InTime

Σιούτης: «Να ελέγξουμε ριμπάουντ και περιφερειακά σουτ»

Γιάννης Πάλλας 20:32 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 29.03.2023

Ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη εξηγεί τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα.

Προσοχή στα ριμπάουντ και τα περιφερειακά σουτ στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα την Πέμπτη (30/3, 19:15) συστήνει ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο της ΑΕΚ.

Πρίφτης: «Μπασκόνια και Ζαλγκίρις ιδανικά ματς απ για τον Ολυμπιακό, έχει τύχη η ΑΕΚ με τη Χάποελ»
EUROLEAGUE

19:39 - 29.03.2023

Πρίφτης: «Μπασκόνια και Ζαλγκίρις ιδανικά ματς απ για τον Ολυμπιακό, έχει τύχη η ΑΕΚ με τη Χάποελ»

Ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» και παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τη φετινή Ευρωλίγκα και την περιπέτεια της ΑΕΚ στο BCL εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στους «8» την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Παίζουμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, με αθλητικούς και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, αλλά και πολύ καλοί τακτικά, σε ένα εκτός έδρας ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα περιφερειακά σουτ του Προμηθέα» δήλωσε ο Γιάννης Σιούτης για την συνάντηση με τους Πατρινούς.

«Είναι ένα από τα τρία ματς, που καλούμαστε να παίξουμε σε διάστημα έξι ημερών, όλα μακριά από την έδρα μας. Και τα τρία είναι εξαιρετικά δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να κάνουμε σωστή διαχείριση και να έχουμε όλοι μας σωστή συγκέντρωση» συμπλήρωσε.

Στα ευχάριστα για τον Καντζούρη είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Κένι Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις έδειξε ότι ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες. Στην εντός έδρας νίκη επί της Γαλατασαράι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA Basketball Champions League.