Ένα μήνα εκτός δράσης ο Κώστας Σλούκας - «Τρέχει» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αν προκριθεί η Εθνική

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Ένα μήνα εκτός δράσης ο Κώστας Σλούκας - «Τρέχει» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αν προκριθεί η Εθνική

Ηλίας Λαλιώτης 15:54 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 21.06.2024

Πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά ελπίζει να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον προκριθεί η Εθνική Ελλάδας.

Άσχημα ήταν τα νέα για την Εθνική Ελλάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, καθώς ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός μάχης.

Εκτός Εθνικής ο Σλούκας!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

12:25 - 21.06.2024

Εκτός Εθνικής ο Σλούκας!

H EOK, τη μέρα του πρώτου φιλικού της Εθνικής ομάδας, ενημέρωσε πως ο Κώστας Σλούκας δεν θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια, λόγω προβλήματος στο πόδι.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποτέλεσε έκπληξη, μιας και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR είχε ολοκληρώσει με τραυματισμό το Game 5 των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο σκοράροντας 29 πόντους.

Ο Κώστας Σλούκας, ωστόσο, ήθελε πολύ να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Οι εξετάσεις που έκανε, όμως, ήταν απαγορευτικές για τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά. Συγκεκριμένα, έδειξαν πως ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα δεξιού γόνατος. Το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση προσδιορίζεται σε τουλάχιστον ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ίσως προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (τα ματς ξεκινούν στις 27 Ιουλίου), εφόσον φυσικά η Εθνική Ελλάδας πάρει την πρόκριση από το Προολυμπιακό του ΣΕΦ.