Τότε γυρνάει ο Σλούκας στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στη Euroleague

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τότε γυρνάει ο Σλούκας στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στη Euroleague

Sportal newsroom 11:34 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 18.07.2023

Η Euroleague δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης (18/7) το πρόγραμμα της Eurolague για τη σεζόν 2023-24. Την πρώτη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Πότε θα γίνει το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ;

Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague είχε γίνει γνωστό από το μεσημέρι της Δευτέρας (17/7), αλλά το πρωί της Τρίτης (18/7) επιβεβαιώθηκε κι επίσημα

Η EuroLeague σήμερα (18/7) μέσω της επίσημης σελίδας της έδωσε την εικόνα όλης της περιόδου της νέας έκδοσης της λίγκας, στην οποία πλέον εισάγεται και η διαδικασία του play-in.

Από το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στις 21:15. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας της EuroLeague το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν

Μακάμπι - Παρτίζαν

Μπολόνια - Ζάλγκιρις

Μπαρτσελόνα - Έφες

Μπάγερν - Άλμπα

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι

Βαλένθια - Μονακό

Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης 

Επομένως στις 6 Οκτωβρίου ο Κώστας Σλούκας θα τεθεί αντιμέτωπος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με την πρώην ομάδα του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πότε ο Έλληνας γκαρντ θα επιστρέψει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος; Στις 14 Μαρτίου 2024 για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης είναι η απάντηση!