Μαρία Δαρσινού για τον MVP Κώστα Σλούκα: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» (pic)

Σλούκας - Δαρσινού

i

/©Intime

Μαρία Δαρσινού για τον MVP Κώστα Σλούκα: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:40 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Η ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Σλούκα, Μαρίας Δαρσινού μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό και την ανάδειξη του αρχηγού των «πράσινων» ως MVP του Final Four.

Το έβδομο αστέρι του έραψε ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 95-80 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague το βράδυ της Κυριακής (26/5) κι αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν στο -14 8:10 πριν το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κάνοντας ανατροπή, εκθρονίζοντας τη «Βασίλισσα» κι επιστρέφοντας ο ίδιος στην κορυφή έπειτα από 13 χρόνια!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο του «τριφυλλιού», ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας! Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό, όντας ο πρώτος σκόρερ και… άχαστος! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 8/9 βολές, ενώ είχε επίσης 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο Βερολίνο, δεν θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει για την τεράστια επιτυχία του αγαπημένου της.

Μέσω των social media λοιπόν γιόρτασε την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό και την ανάδειξη του Κώστα Σλούκα ως MVP Final Four. Συγκεκριμένα σε ένα στόρι που έκανε έγραψε: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα».

🟢Μέγας Παναθηναϊκός σήκωσε την 7η Euroleague στο Βερολίνο - Το post game στo Sportal Euroleague Show