Γιατί ο Σλούκας δεν ήταν στη φωτογράφιση του Ολυμπιακού

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Γιατί ο Σλούκας δεν ήταν στη φωτογράφιση του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:19 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 19.06.2023

Διευκρινίσεις μέσω της υπεύθυνης επικοινωνίας, Τζένη Γραβιά, έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απουσία του Κώστα Σλούκα στη φωτογράφιση της ομάδας με τις κούπες που κατέκτησε φέτος η ομάδα.

Θέμα προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό σχετικά με μία φωτογράφιση της ομάδας, στην οποία οι παίκτες των Πειραιωτών φωτογραφήθηκαν με τις κούπες που κατέκτησε φέτος το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν το «παρών» από τη διαδικασία έλειψε ο Κώστας Σλούκας, γεγονός που εύλογα σχολιάστηκε, καθώς ο παίκτης ουσιαστικά δεν έχει πλέον συμβόλαιο και αναμένονται οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του.

Διευκρινίσεις για το θέμα κλήθηκε να δώσει η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΚΑΕ, Τζένη Γραβιά, που μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αφού η παρουσία των αθλητών στη φωτογράφιση ήταν προαιρετική.

«Σε όλους αρέσουν τα σενάρια και η ίντριγκα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήταν προαιρετική φωτογράφιση για οποία μέλη της ομάδας ήθελαν φωτογραφίες με τις οικογένειες τους. Το ίδιο έγινε και πέρσι και ο Κώστας δεν είχε φωτογραφηθεί ούτε τότε», έγραψε στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αναμένεται άμεσα να ανοίξουν οι διαπραγματεύσεις για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπε: «Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για να κερδίζει η ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μου, γι' αυτό πληρώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου, αυτούς που πληρώνουν που έχουμε ιδιαίτερη σχέση και θέλω να τους βγάζω ασπροπρόσωπους, κάποιες φορές τα καταφέρνω και κάποιες όχι.

Ακολουθούν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ακούω κι αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου, είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε και θα δούμε».

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:51 - 19.06.2023

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες

Ο Κώστας Σλούκας είναι μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι, με το μέλλον του στον Ολυμπιακό να αποτελεί ένα ερωτηματικό, ενώ το ραντεβού του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα.

Από την πλευρά τους, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό, τόνισαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν στο μεγάλο Λιμάνι τους Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, λόγια που δείχνουν ότι το ραντεβού τους με τον Έλληνα γκαρντ θα είναι κομβικό.

Tags: