Σπανούλης: «Μας "σκότωσαν" τα τρίποντα της Λε Μαν, δεν παίξαμε μέχρι το τέλος με ψυχή»

Σπανούλης: «Μας "σκότωσαν" τα τρίποντα της Λε Μαν, δεν παίξαμε μέχρι το τέλος με ψυχή»

Νίκος Καλαμπάκας 22:17 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 06.12.2023

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά την ήττα του Περιστερίου από τη Λε Μαν για το BCL.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Λε Μαν και ο Βασίλης Σπανούλης αναλύωντας τα αίτια του κακού αποτελέσματος, στάθηκε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι είχαν φοβερά ποσοστά από το τρίποντο, την ώρα που οι παίκτες του δεν έδειξαν το σθένος που χρειαζόταν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πήραν καλές αποφάσεις σε καίρια σημεία κι ότι οι Τζόουνς και Λιούις με τα τρίποντά τους καταδίκασαν το Περιστέρι:

«Συγχαρητήρια στη Λε Μαν, Ξεκινήσαμε τον αγώνα ακριβώς όπως είπαμε, ήμασταν επιθετικοί και παίξαμε πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είχαμε καλές αποφάσεις όμως μετά την 1η περίοδο σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Υποφέραμε επιθετικά, δεν είχαμε καλές αποφάσεις και κάναμε περισσότερες τρίπλες παρά πάσες.

Με αυτά τα δεδομένα είναι αδύνατον να νικήσεις τέτοιο αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι ανέβηκαν και ολοκλήρωσαν το ματς με 10/20 τρίποντα. Είναι φοβερό ποσοστό αυτό για την έδρα μας και δεν έφταιγε μόνο η άμυνά μας, αφού επιθετικά χάσαμε τον προσανατολισμό μας και είχαμε πολύ κακές επιλογές από το τρίποντο. Ο Τζόουνς μας έκανε μεγάλη ζημιά ενώ ο Λιούις έβαλε μεγάλα τρίποντα.

Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν συνεχίσαμε να παίζουμε μέχρι το τέλος και το πληρώσαμε».