Σπανούλης: «Σπουδαίες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος»

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Σπανούλης: «Σπουδαίες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου στον μικρό τελικό του Super Cup, ενώ σχολίασε και τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλης Σπανούλης, στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Περιστερίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τον μικρό τελικό του Super Cup, σχολίασε την νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον «αιώνιο» τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (30/9, 20:30).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Αυτά κάναμε και βελτιώσαμε πολλά πράγματα. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσει.

Για την εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ και του Βαγγέλη Ζούγρη: «Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον τελικό του Super Cup: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».