To Περιστέρι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη βάση του και τη Δευτέρα πραγματοποιεί τη Media Day

To Περιστέρι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη βάση του και τη Δευτέρα πραγματοποιεί τη Media Day

Sportal newsroom 14:58 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 30.09.2023

Τη Δευτέρα (2/10) από τις 10:00 έως τις 11:45 ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα τεθούν στη διάθεση των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της Media Day εν όψει της σεζόν που ξεκινά.

Tο Περιστέρι βρίσκεται στη Ρόδο και το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τον... μικρό τελικό του Super Cup -εκεί που την κούπα θα διεκδικήσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. 

Επιστρέφοντας στη βάση του εντάσσονται στο πρόγραμμα και οι επόμενες υποχρεώσεις του συλλόγου από την δυτική όχθη της Αττικής. Παράλληλα όμως, με αυτή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τις προπονήσεις και ό,τι περιλαμβάνει οι τελευταίες μέρες προετοιμασίας, η ομάδα οργανώνει τις επόμενες δράσεις της και η ΚΑΕ ενημέρωσε για τη μέρα και την ώρα που θα πραγματοποιήθει και η Media Day. 

Συγκεκριμένα, το Περιστέρι ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα (2/10), στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Απαλλάσσεται από τα ban η ΑΕΚ και μπαίνει δυναμικά στη σεζόν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:29 - 30.09.2023

Απαλλάσσεται από τα ban η ΑΕΚ και μπαίνει δυναμικά στη σεζόν

Η ΑΕΚ έχει βάλει σε άμεση εφαρμογή την εξόφληση και τον διακανονισμό οικονομικών εκκρεμοτήτων, ώστε να «σβήσει» όλα τα ban και να μπει με δύναμη και χωρίς κανέναν... βραχνά στη σεζόν, που ξεκινήσει και κατά τη διάρκεια της οποίας η Ένωση συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής!

Από τις 11:00 έως τις 11:45, ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του συλλόγου θα είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να διατυπώσουν τους στόχους τους για τη σεζόν 2023-24. Μία χρονιά που ακολουθεί την εξαιρετική περσινή πορεία του Περιστερίου που το τοποθέτησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.