Απαλλάσσεται από τα ban η ΑΕΚ και μπαίνει δυναμικά στη σεζόν

Πλάθα - Αγγελόπουλος

Απαλλάσσεται από τα ban η ΑΕΚ και μπαίνει δυναμικά στη σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 14:29 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 30.09.2023

Η ΑΕΚ έχει βάλει σε άμεση εφαρμογή την εξόφληση και τον διακανονισμό οικονομικών εκκρεμοτήτων, ώστε να «σβήσει» όλα τα ban και να μπει με δύναμη και χωρίς κανέναν... βραχνά στη σεζόν, που ξεκινήσει και κατά τη διάρκεια της οποίας η Ένωση συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής!

Το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα προσέγγισε τους στόχους της στο μεταγραφικό παζάρι, έκανε εντυπωσιακές κινήσεις, ενώ τα αγωνιστικά κλειδιά δόθηκαν στον πολύπειρο κόουτς Ζοάν Πλάθα. Αυτός πλέον τοποθετεί και συνθέτει τα κομμάτια στο παρκέ, ενώ η διοίκηση του συλλόγου με αποφασιστικές κινήσεις έχει πλέον έναν συγκεκριμένο στόχο: Να απαλλαχθεί από τα ban και αυτό αναμένεται να συμβεί ακόμα και εντός των επόμενων ωρών. 

Ο πρόεδρος Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του προωθούν την πλήρη εξόφληση σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν και τον διακανονισμό σε κάποιες άλλες. Το μόνο σίγουρο είναι πως επιθυμία της διοίκησης είναι να σβηστούν όλα τα ban εδώ και τώρα, έτσι ώστε με την έναρξη της σεζόν (η Basket League ξεκινάει στις 7 Οκτωβρίου και το Basketball Champions League δέκα μέρες μετά) να μην υπάρχει κανένα ερωτηματικό και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομάδα εξαιτίας αυτών.   

To Λαύριο παίζει με το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό ματς πριν τα επίσημα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:08 - 30.09.2023

To Λαύριο παίζει με το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό ματς πριν τα επίσημα

Πρόβα τζενεράλε για το Λαύριο που το Σάββατο (30/9, 16:00) αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την επίσημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ - Ο κόουτς Μέξας βγάζει τα τελικά συμπεράσματα, ενώ την Παρασκευή μαζί με συνεργάτες και παίκτες του είχαν επισκεφτεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή (1/10) θα παίξει το τελευταίος της φιλικό προετοιμασίας κόντρα στο νεοφώτιστο Μαρούσι και στο συγκεκριμένο αγώνα αναμένεται να αγωνιστούν και ο Μπεν ΜάκΛεΜορ και ο Δημήτρης Φλιώνης, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους στην ποδοκνημική. Αντίθετα εκτός δράσης παραμένει ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από το διάστρεμμα που έπαθε της μέρες που συμμετείχε με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρόλα αυτά προσπαθεί να προλάβει την πρεμιέρα κόντρα στο Λαύριο