Σπανούλης: «Κυριαρχήσαμε από το πρώτο δεκάλεπτο»

Βασίλης Σπανούλης

i

@Intime

Σπανούλης: «Κυριαρχήσαμε από το πρώτο δεκάλεπτο»

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Κολοσσού.

Το Περιστέρι επικράτησε του Κολοσσού με 89-77, σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη. 

Ο κόουτς του Περιστερίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, με τον ίδιο βέβαια να βρίσκει και ένα... ψεγάδι, καθώς στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ των Ροδιτών. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης: 

«Πήραμε ακόμη μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, ελέγξαμε τον αγώνα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Κολοσσός και κάποιες διεκδικούμενες μπάλες που χάσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσήλωση τους και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού». 

Συνεχίζει την αντεπίθεσή του το Περιστέρι bwin, πάτησε with... Love και τον Κολοσσό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:04 - 30.12.2023

Συνεχίζει την αντεπίθεσή του το Περιστέρι bwin, πάτησε with... Love και τον Κολοσσό!

Την ανοδική του τροχιά πιστοποίησε το Περιστέρι bwin, καθώς μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, επιβλήθηκε εύκολα και του Κολοσσού Ρόδου (89-77) και ανέβηκε στο 7-5, τη στιγμή που οι Νησιώτες έπεσαν στο 4-8. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σπανούλη, που είχε πέντε διψήφιους, ο Ζερμέιν Λοβ με 19 πόντους.