Σπουδαία κίνηση του Λαρεντζάκη: Έκανε δωρεά σε σχολεία της Κύθνου

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Σπουδαία κίνηση του Λαρεντζάκη: Έκανε δωρεά σε σχολεία της Κύθνου

Sportal newsroom 16:22 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 19.12.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του, καθώς προχώρησε σε δωρεά σε σχολεία του νησιού από το οποίο κατάγεται, την Κύθνο.

Η σχέση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με την Κύθνο είναι σχέση... ζωής. Ο «Λάρυ» έχει καταγωγή από το νησί του Αιγαίου και κάθε καλοκαίρι φροντίζει ώστε να περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών του εκεί, διαφημίζοντας τα μέρη του νησιού.

Αυτή τη φορά και ενόψει των εορταστικών ημερών που έρχονται, ο διεθνής γκαρντ προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση, καθώς προχώρησε σε δωρεά γραφικής ύλης σε σχολικές μονάδες του νησιού του, της Κύθνου, δείχνοντας στην πράξη πόσο «δεμένος» είναι με τον τόπο του.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κύθνου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μας, διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για την ευγενική χρηματική του προσφορά, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύθνου. Συγκεκριμένα συνεισέφερε στην αγορά γραφικής ύλης για όλο το σχολικό έτος. Η παρουσία του στον αθλητισμό τιμά την Κύθνο και του ευχόμαστε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης