Σπουδαίες «μάχες» σε Βελιγράδι και Μπολόνια
i

Ερυθρός Αστέρας / © euroleague.net

Σπουδαίες «μάχες» σε Βελιγράδι και Μπολόνια

Sportal newsroom 09:00 - 30.12.2022

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό (30/12) πρόγραμμα της Euroleague.

Μπορεί το ντέρμπι των «αιωννίων» να τραβάει πάνω του όλα τα «φώτα» στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα της 16ης στροφής της Euroleague, ωστόσο υπάρχουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις ξεχωριστές με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban
EUROLEAGUE

16:29 - 29.12.2022

Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban

Ο Νεμάνια Βασίλιεβιτς, general manager του Ερυθρού Αστέρα \ενημέρωσε πως από μέρους του όλες οι οφειλές είναι τακτοποιημένες και πως ο Καμπάτσο δεν παίζει ακόμα «γιατί στην Euroleague λόγω εορτών καθυστερούν να συνεδριάσουν».

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος ανοίγει στις 20.00 στο Βελιγράδι. Εκεί ο ανεβασμένος Ερυθρός Αστέρας, έπειτα από τη νίκη του στο ΣΕΦ θα επιδιώξει να υποτάξει και την Μπαρτσελόνα. Οι Σέρβοι δεν θα έχουν τον Καμπάτσο, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, γεγονός που τους ανάγκασε να κάνουν παράπονα στην Euroleague.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού μια εβδομάδα πριν «σκόνταψε» στην έδρα της Βαλένθια, στον ισπανικό εμφύλιο.

Στις 21.00 συγκρούονται Βιλερμπάν και Άλμπα στην πόλη της Λυών. Οι Γάλλοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άλμπα που είναι ουραγός είχε ηττηθεί στο Βερολίνο από την Μακάμπι. Αμμφότεροι οι αντίπαλοι διψούν για τη νίκη, αφού η θέση τους στην κατάταξη είναι στα... χαμηλά πατώματα και θέλουν να αναρριχηθούν.

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της Κίντερ με την Φενέρ η οποία θα ξεκινήσει στις 21.30. Οι Ιταλοί ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπασκόνια, ενώ η Φενέρ είδε την Παρτιζάν να περνάει νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη. Στο ματς αναμένεται να κάνει με τους Τούρκους ντεμπούτο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Σικάγο Μπουλς και ανυπομονεί για την επανεμφάνισή του στην Euroleague.

Τα σημερινά (30/12) παιχνίδια της Euroleague:

20.00 Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα

21.00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

21.00 Βιλερμπάν - Άλμπα

21.30 Βίρτους - Φενέρμπαχτσε