Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban
i

Νεμάνια Βασίλιεβιτς / twitter @kkcrvenazvezda

Ο Ερυθρός Αστέρας παραπονιέται για καθυστερήσεις της Euroleague στην υπόθεση του ban

Ο Νεμάνια Βασίλιεβιτς, general manager του Ερυθρού Αστέρα \ενημέρωσε πως από μέρους του όλες οι οφειλές είναι τακτοποιημένες και πως ο Καμπάτσο δεν παίζει ακόμα «γιατί στην Euroleague λόγω εορτών καθυστερούν να συνεδριάσουν».

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για να αρθεί η τιμωρία της Euroleague, λόγω της οποίας ο Φακούντο Καμπάτσο δεν έπαιξε για τον Ερυθρό Αστέρα ούτε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν θα παίξει ούτε την Παρασκευή (30/12) με την Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι. 

Ο general manager των «ερυθρολεύκων», Νεμάνια Βασίλιεβιτς, ενημέρωσε πως «ότι ανοιχτούς λογαριασμούς είχαμε, τους κλείσαμε. Οσοι ήταν να πληρωθούν, πληρώθηκαν και τώρα περιμένουμε την οριστική απάντηση από τη Euroleague». 

Το διοικητικό στέλεχος του Αστέρα, έδωσε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας (RTS) και εστίασε στο γεγονός ότι οι καθυστερήσεις δεν προκύπτουν από ανειλημμένες υποχρεώσεις της ομάδας πλέον, αλλά από το γεγονός ότι «για να παρθούν αποφάσεις από τη διοργανώτρια αρχή χρειάζεται χρόνος τελικά. Επίσης, πέσαμε και πάνω στις γιορτές. Υπάρχουν αργίες, ημιαργίες, άδειες και έτσι φθάσαμε στο σημείο ο “Φάκου” να είναι ακόμα ανενεργός στην Euroleague». 

Ο 31χρονος Αργεντίνος που ήδη έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αδριατικής πλέον θεωρείται δεδομένο ότι στο πρώτο ματς του 2023 για την Euroleague θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στο ματς με τη Βαλένθια στις 6 Ιανουαρίου.