Στα πιτς ο Γιανγκ του Προμηθέα (vid)
i

ΤΖΟΕ ΓΙΑΝΓΚ / © Intime

Στα πιτς ο Γιανγκ του Προμηθέα (vid)

Πάρης Τσελεπίδης • 13:12 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Σαν να μην έφθανε η ήττα από την ΑΕΚ ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε στο ντεμπούτο του τον Τζόε Γιανγκ να τραυματίζεται στα πρώτα δευτερόλεπτα σε σύγκρουσή του με τον Ακίλ Μίτσελ με αποτέλεσμα να κληρονομήσει διάστρεμμα.

Η σύγκρουση του Τζόε Γιανγκ με τον Ακίλ Μίτσελ στα πρώτα δευτερόλεπτα του χθεσινού παιχνιδιού του Προμηθέα με την ΑΕΚ είχε σαν αποτέλεσμα να κληρονομήσει ένα διάστρεμμα με αποτέλεσμα ο Γιάννης Χριστόπουλος να στερηθεί των υπηρεστιών του στο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Πάτρας.

Άπαντες στις τάξεις του Προμηθέα «πάγωσαν» βλέποντας τον Αμερικανό γκαρντ να παραμένει στο παρκέ και να σφαδάζει από τους πόνους μετά το άτσαλο πέσιμο πάνω του από τον Παναμέζο διεθνή φόργουορντ της «Ένωσης» στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Μόλις 21΄΄ από το τζάμπολ, και όπως αποδείχτηκε και στην πορεία... δυστυχώς οι φόβοι τους δικαιώθηκαν.

Ο Γιανγκ είναι αλήθεια πως έκανε ένα μίνι ζέσταμα στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Πάτρας θέλοντας να επιστρέψει στο παρκέ στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου κάτι που προς στιγμή συνέβη. Το ρίσκο αποδείχτηκε όμως πως θα ήταν μεγάλο για τυχόν μεταγαλύτερη ζημιά για αυτό και αποσύρθηκε σχεδόν άμεσα για να προφυλαχθεί.

Ο Γιανγκ με τις φόρμες πλέον παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών του να φθάσουνε στη νίκη επί της ΑΕΚ μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια για το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ανήμπορος να βοηθήσει. Κι αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε κληρονομήσει διάστρεμμα και πλέον θεωρείται δεδομένη η απουσία του στο παιχνίδι της Τέταρτης για το Eurocup στην Πάτρα με τους Λόντον Λάιονς.

Αυτό που αποτελεί άγνωστο τη στιγμή αυτή είναι το πότε ο Γιανγκ θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χριστόπουλου. Το σίγουρο είναι πως θα καταβληθεί αγώνας δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι της Πάτρας με τον Απόλλωνα για την επόμενη 9η αγωνιστική στις 10 του Δεκέμβρη.