H οικογένεια Κάρι έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση των παιδιών της (vid)

Στέφεν και Ράιλι Κάρι

i

© photo by Kevin Mazur / Getty Images / Ideal Images

H οικογένεια Κάρι έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση των παιδιών της (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:06 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 29.05.2023

Κάνοντας την αυτοκριτική τους ως γονείς ο Στέφεν Κάρι και η σύζυγός του Αγίσα αποφάσισαν πως θα πρέπει να προστατεύσουν περισσότερο τα παιδιά τους από τον κόσμο του internet. Πλέον, δεν τους αφήνουν να πρωταγωνιστούν στα social media, δεν έχουν κινητά τηλέφωνα, αλλά έχουν έξυπνα ρολόγια για λόγους ασφαλείας.

O Στέφεν Κάρι έχει τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ένα που φοράει στον παράμεσο του δεξιού του χεριού από τις 30 Ιουλίου του 2011. Τη μέρα δηλαδή που νυμφεύτηκε την αγαπημένη του Αγίσα. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει μία όμορφη ζωή και έχουν μαζί τρία παιδιά. Τον βενιαμίν Κέινον (4 ετών), την Ράιαν Κάρσον (7) και την Ράιλι (10).

Κάνοντας την αυτοκριτική του ως οικογένεια η Αγίσα κατ' αρχάς, αλλά και ο Στέφεν, αποφάσισαν πως έχουν χειριστεί κάποια πράγματα λάθος. Το βασικότερο όλων αφορά στην έκθεση των παιδιών τους στον λαμπερό κόσμο του star system στο οποίος θέλοντας και μη εντάσσεται όλη η φαμίλια από τη στιγμή που ο πατέρας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετμπολ όλων των εποχών και σίγουρα ο καλύτερος σουτέρ της ιστορίας. 

Ειδικά με την περίπτωση της μεγάλης τους κόρης, έκριναν πως θα έπρεπε να την έχουν προστατεύσει περισσότερο. Από την εποχή που ήταν πολύ μικρή και ίσα ίσα περπάταγε μόνης της, η 10χρονη σήμερα Ράιλι, ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Στέφεν την έπαιρνε μαζί του στις συνεντεύξεις Τύπου και με τον πλούσιο χαρακτήρα της και την ανεπτυγμένη προσωπικότητά της βρισκόταν στο επίκεντρο. 

Στην εποχή των social media η φήμη εκτινάχθηκε και η διαχείριση της κατάστασης δεν είναι εύκολη για ένα κορίτσι που αναγνωρίζεται παντού και πάντα. Σε κάθε της βήμα. Έτσι, έστω και τώρα αποφάσισαν να την προστατεύσουν από την υπερέκθεση στους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες, ενώ με τα μικρότερα τέκνα τους ήταν εξ αρχής πιο... προσεκτικοί. 

«Όταν εμφανίστηκαν τα κοινωνικά δίκτυα κανένας δεν ήξερε πως θα εξελιχθούν», είπε η Αγίσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Insider. Αν ήξερε που θα οδηγηθεί η κατάσταση «θα είχαμε προσέξει περισσότερο. Πλέον το internet είναι ένα χάος και προφανώς δεν το χειριστήκαμε σωστά», πρόσθεσε για να καταλήξει πως πλέον «προσπαθούμε να έχουμε μία ισορροπία. Τα παιδιά μας ζουν τη ζωή τους και δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια στο κέντρο της προσοχής». 

Πλέον, δεν κανένα από τα τρία παιδιά δεν εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα ούτε στις αναρτήσεις, ούτε σε event που είναι καλεσμένοι οι γονείς. Μάλιστα, η Αγίσα εξήγησε πως δεν έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα. Ούτε καν η Ράιλι, που βρίσκεται σε μία ηλικία που οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές της σερφάρουν ασταμάτητα στον παγκόσμιο ιστό. «Έχουν μόνο έξυπνα ρολόγια και αυτό για λόγους ασφαλείας», εξήγησε η Αγίσα Κάρι. «Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Γενικά προσπαθώ να επαναφέρω μια κανονικότητα, αλλά πρέπει να έχω και την προσοχή μου στραμμένη πάνω τους. Κάθε τόσο ακούς για επιθέσεις σε σχολεία, πυροβολισμούς και διάφορα άσχημα γεγονότα», κατέληξε.