Στη Ρίγα ο Προμηθέας για τον «τελικό» με την ουκρανική Προμετέι
i

© Intime

Στη Ρίγα ο Προμηθέας για τον «τελικό» με την ουκρανική Προμετέι

Sportal newsroom 10:30 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 19.04.2023

Σε μονό παιχνίδι πρόκρισης ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Προμετέι στη Ρίγα της Λετονίας και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των ημιτελικών του Eurocup.

Ακριβώς την ίδια μέρα (Τετάρτη 19/4) και ακριβώς την ίδια ώρα (19:00) που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στα Ιεροσόλυμα την Χάποελ και διεκδικεί την πρόκρισή της στο Final Four του BCL, ανάλογο έργο και αντίστοιχες προκλήσεις έχει στο πρόγραμμά του και ο Προμηθέας

Η ομάδα της Πάτρας, αντιμετωπίζει την Προμετέι και ο νικητής της αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για την τετράδα του Eurocup. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μία σειρά αγώνων, αλλά για ένα και μόνο νοκ-άουτ ματς, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Λετονίας. 

Άρχισαν τα όργανα για την ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα: Οπαδοί της Χάποελ ξύπνησαν την αποστολή της Ένωσης με βεγγαλικά στις 3 τα ξημερώματα!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

09:40 - 19.04.2023

Άρχισαν τα όργανα για την ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα: Οπαδοί της Χάποελ ξύπνησαν την αποστολή της Ένωσης με βεγγαλικά στις 3 τα ξημερώματα!

Οι φανατικοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/4) επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στην πόλη τους και άρχισαν να κάνουν όση φασαρία χρειαζόταν για να τους χαλάσουν τον ύπνο, αρκετές ώρες πριν την έναρξη του τρίτου και καθοριστικού ματς.

Κανονικά η ουκρανική ομάδα θα έπαιζε στην έδρα της, αφού με την αξία της και το αγωνιστικό της προφίλ πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση και κατέκτησε βαθμολογικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο πόλεμος όμως με τη Ρωσία, έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και ο αγώνας αυτή τη φορά θα γίνει στη Ρίγα

Ο Προμηθέας λοιπόν, έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή δώδεκα διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. «Είναι μία πρόκληση για εμάς», είπε ο κόουτς Γιάννης Χριστόπουλος για να προσθέσει πως «απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει πώς να κερδίζει παιχνίδια πρέπει να δώσουμε τα... πάντα και στις δύο πλευρές του παρκέ αν θέλουμε να έχουμε τύχη».