Στην κορυφή άλλης μία λίστας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@ photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Στην κορυφή άλλης μία λίστας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Sportal newsroom 07:20 - 17.02.2023

Χτύπησε και αποσύρθηκε από το παρκέ, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό έσπασε ένα ρεκόρ. Με τις 3 ασίστ κόντρα στους Μπουλς ο Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

Λίγο πριν αποχωρήσει τραυματίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην πρώτη περίοδο πρόλαβε να βάλει στους Σικάγο Μπουλς 7 πόντους, αλλά κυρίως να δώσει 3 ασίστ στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, με τις τελικές του πάσες συμπλήρωσε τις 3.274 στο σύνολο της καριέρας του με τους Μιλγουόκι Μπακς και πλέον κανένας στην ιστορία του οργανισμού δεν έχει περισσότερες. 

Οι Μπακς νίκησαν εύκολα στο Σικάγο, με το... μυαλό τους στον τραυματισμό του Γιάννη (vids)
NBA

06:44 - 17.02.2023

Οι Μπακς νίκησαν εύκολα στο Σικάγο, με το... μυαλό τους στον τραυματισμό του Γιάννη (vids)

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος χτύπησε και αποχώρησε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι Μπακς επικράτησαν χωρίς καμία πίεση με 112-100 στο Σικάγο και πήραν τη δωδέκατη σερί νίκη του. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 33 πόντους.

Εκτός όλων των άλλων δηλαδή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των Ελαφιών. Με την επίδοσή του προσπέρασε τον ιστορικό γκαρντ του Μιλγουόκι, Πολ Πρέσι, ο οποίος αγωνίστηκε με τους Μπακς από το 1982 έως το 1990. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, δεν μπόρεσε να... διασκεδάσει αυτή του την επιτυχία, καθώς τραυματίστηκε. Παρόλα αυτά ο... συναγερμός έχει λήξει, καθώς δεν φαίνεται πως έχει κάτι σοβαρό. Η μόνη ουσιαστική αγωνία πλέον είναι το αν θα προλάβει το All-Star Game. 

Tags: