Στη Ρίγα το Εφές - Μακάμπι

Εφές - Μακάμπι

i

Euroleague

Στη Ρίγα το Εφές - Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 17:15 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 26.01.2024

Η Ρίγα της Λετονίας επιλέχθηκε από την Euroleague προκειμένου να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Εφές με τη Μακάμπι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Στη Λετονία θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Εφές με τη Μακάμπι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Τούρκοι και Ισραηλινοί έπειτα από απόφαση της Euroleague θα αγωνιστούν στη Ρίγα αφού στην Τουρκία δεν ήταν δυνατόν να γίνει ο αγώνας, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι τεταμένες λόγο του Μοσανατολικού και έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη.

Οι κυβερνήσεις των δύο χωρών υπέβαλαν αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, προκειμένου ο αγώνας να γίνει σε ουδέτερο έδαφος.

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μόουζες - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα
EUROLEAGUE

16:44 - 26.01.2024

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μόουζες - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα

Ο Μόουζες Ράιτ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να ανακοινώνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, με την άφιξή του να υπολογίζεται για το Σάββατο 27/1.

Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεκινήσει η εξέταση μιας σειράς πιθανών προορισμών και οι επικρατέστερες χώρες ήταν η Λιθουανία και η Ελλάδα (Βίλνιους ή Αθήνα). Τελικά η Euroleague δεν επέλεξε καμία από αυτές και όρισε τον αγώνα στη Ρίγα της Λετονίας.

Η Μακάμπι είναι στην 6η θέση της κατάταξης της Euroleague με ρεκόρ 13-10, ενώ η Εφές στη 13η με ρεκόρ 9-13.