Ο Κερ συμφώνησε με τους Ουόριορς και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο ΝΒΑ

Στιβ Κερ

Ο Κερ συμφώνησε με τους Ουόριορς και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο ΝΒΑ

Χρήστος Τσάλτας 09:39 - 24.02.2024

Το σίριαλ ολοκληρώθηκε με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να δίνουν τα χέρια με τον Στιβ Κερ για τα επόμενα δύο χρόνια και τον πολυνίκη κόουτς να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στη λίγκα του ΝΒΑ.

Από το περασμένο καλοκαίρι ένα από τα σίριαλ που είχαν να διαχειριστούν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν αυτό του Στιβ Κερ. Το συμβόλαιο του έμπειρου κόουτς ολοκληρωνόταν στο φινάλε της σεζόν και η κουβέντα για το μέλλον του είχε ανοίξει για τα καλά.

Έπειτα από μήνες συζητήσεων, με πολλά σκαμπανεβάσματα, Ουόριορς και Κερ έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο. Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε με την ομάδα της Bay Area για συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με τις απολαβές να φτάνουν στα 35 εκατ. δολάρια συνολικά.

Αυτό σημαίνει πως τα 17,5 εκατ. το χρόνο που έχει λαμβάνειν ο Κερ τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, με τους «πολεμιστές» να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν τον προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες της ομάδας στη σύγχρονη εποχή, κατά την οποία έχει πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα με την ομάδα.

Ο Κερ με την εξέλιξη αυτή θα συνεχίσει το έργο του στο Σαν Φρανσίσκο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, κλείνοντας 12ετία στην ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014.