Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος στόχος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος στόχος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Χρήστος Τσάλτας 09:11 - 20.02.2024

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδικεί ένα ακόμα πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς, τα Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τον συνδέουν έντονα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ως πιθανο μελλοντικό στόχο της ομάδας από την Bay Area.

Η δυναστεία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έτσι όπως την γνώρισε ο κόσμος, πλησιάζει προς τη Δύση της. Οι παίκτες που κουβάλησαν στις πλάτες τους την ομάδα, όπως ο Στεφ Κάρι, ο Κλέι Τόμπσον, ο Ντρέιμοντ Γκριν, βαδίζουν προς το τέλος της μεγάλης καριέρας τους, την ώρα που και ο Στιβ Κερ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Την ίδια ώρα τα σενάρια για το μέλλον της ομάδας δίνουν και παίρνουν, με ένα εξ αυτών να έχει και... ελληνικό χρώμα. Διότι ο Σαμς Σαράνια αναφέρει πως το ονειρικό σενάριο για την επόμενη μέρα των «πολεμιστών» θα ήταν η απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς, ως τη σεζόν 2025-26.

Αυτή η συνθήκη θα μπορούσε να ήταν μεγάλη πρόκληση για τους «πολεμιστές» και το front office της ομάδας, ώστε να κρατήσει τους επτάκις πρωταθλητές σε υψηλό επίπεδο, πλαισιώνοντας τον Στεφ Κάρι με έναν σούπερ σταρ πρώτης γραμμής, ώστε να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο και τα τελευταία χρόνια της μεγάλης καριέρας του κορυφαίου σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως ανάμεσα σε Ουόριορς και Greek Freak Θα υπάρξει... γάμος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει η υπόθεση από πολλά στάδια, κάτι που στην παρούσα φάση δεν φαίνεται σενάριο που έχει βάση, παρά μόνο σκέψεις για την επόμενη μέρα του οργανισμού.