Σοκάρει η εικόνα πρώην πενταδάτου των Ουόριορς και στόχου του Παναθηναϊκού με αρκετά περιττά κιλά

Σοκάρει η εικόνα πρώην πενταδάτου των Ουόριορς και στόχου του Παναθηναϊκού με αρκετά περιττά κιλά

Χρήστος Τσάλτας 21:37 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 19.02.2024

Ο Έρικ Πάσκαλ είναι ελεύθερος στην αγορά και δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την εικόνα του ωστόσο να προκαλεί σοκ.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Παναθηναϊκός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έρικ Πάσκαλ. Ο εκρηκτικός φόργουορντ είναι απόφοιτος του Βιλανόβα και κατά τη διάρκεια της καριέρας του στα παρκέ του ΝΒΑ αγωνίστηκε σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στους οποίους μάλιστα ήταν και μέλος της αρχικής πεντάδας της ομάδας του Στιβ Κερ, Γιούτα Τζαζ, αλλά και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Το «τριφύλλι» έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον ντύσει στα πράσινα πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όμως παρά τις επαφές και την επιθυμία της ομάδας για τη μεγάλη μεταγραφή, το deal δεν ολοκληρώθηκε, με τον Πάσκαλ να παίρνει το two-way συμβόλαιο που του είχε προσφέρει η ομάδα από τη Μινεσότα.

Οι πολλοί και διαδοχικοί τραυματισμοί έβαλαν φρένο στην πορεία του και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Την τρέχουσσ αγωνιστική σεζόν δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, με την εικόνα του ωστόσο να προκαλεί σοκ.

Με πολλά παραπανίσια κιλά και εντελώς εκτός αγωνιστικής φόρμας, ο Πάσκαλ προσπαθεί να κάνει restart, αφήνοντας πίσω τις ατυχίες και τους τραυματισμούς. Μάλιστα συμμετείχε σε ένα pick up game με τον Πολ Μίλσαπ, δείχνοντας πως ακόμα έχει μπασκετικές κινήσεις, ωστόσο του λείπει ο ρυθμός. Κάτι ξεκάθαρο, λόγω των πολλών παραπάνω κιλών που έχει.