Στο Λαύριο o αντιπρόεδρος των Κινγκς για τον Βεζένκοφ (vid)

Στο Λαύριο o αντιπρόεδρος των Κινγκς για τον Βεζένκοφ (vid)

Sportal newsroom 20:06 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 21.03.2023

Οι Σακραμέντο Κινγκς εκπροσωπούνται από τον αντιπρόεδρό τους στο κλειστό του Λαυρίου, αφού ο Φιλ Τζμπούρ παρακολουθεί δια ζώσης τον Βούλγαρο πάουερ φόργουορντ.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν πάρει ζεστά το θέμα Σάσα Bεζένκοφ, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι το όνομα που έχει... αναστατώσει το Σακραμέντο τους τελευταίους μήνες, αφού ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να είναι το talk of the town.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ με τις εμφανίσεις του είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει το βραβείο του MVP στην Euroleague, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το Σακραμέντο διατηρεί τα δικαιώματα του «ερυθρόλευκου» παίκτη και τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν συχνά το ταξίδι ΗΠΑ - Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθούν τον παίκτη.

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Σάσα είναι οι καλύτερες. Για τον λόγο αυτό, στην αναμέτρηση με το Λαύριο βρίσκεται στο γήπεδο ο αντιπρόεδρος των «βασιλιάδων».

Ο Φιλ Τζαμπούρ έχει πάρει τη θέση του στα court seats και παρακολουθεί δια ζώσης τον παίκτη, προκειμένου να σχηματίσει και ο ίδιος άποψη για τις ικανότητές του.

Υπενθυμίζεται ότι στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Κινγκς είχαν στείλει στο Ηράκλειο τον βοηθό προπονητή της ομάδας τους, Τζέι Τραϊάνο.

Ο ίδιος είχε σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον παίκτη του Ολυμπιακού, αφού μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι είχε εντυπωσιασεί με τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο και ότι είναι έτοιμος να κάνει το βήμα στο ΝΒΑ.