Κεκλεισμένων το Λαύριο - Μαρούσι με απόφαση της ΔΕΑΒ

Κεκλεισμένων το Λαύριο - Μαρούσι με απόφαση της ΔΕΑΒ

Sportal newsroom 16:37 - 19.04.2024

Με απόφαση της ΔΕΑΒ η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Λαύριο και Μαρούσι θα διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες, καθώς στο κλειστό της Λαυρεωτικής δεν λειτουργούν κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Ακόμα ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες, έπειτα από απόφαση της ΔΕΑΒ. Κι αυτό γιατί η Επιτροπή πήρε την απόφαση να πραγματοποιηθεί σε κλειστές πόρτες η αναμέτρηση του Λαυρίου απέναντι στο Μαρούσι, για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League.

Αιτία για την απόφαση αυτή το γεγονός πως στο κλειστό της Λαυρεωτικής δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας, ως εκ τούτου, η ΔΕΑΒ πήρε την απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε κλειστές πόρτες.

Η απόφαση της ΔΕΑΒ αναφέρει:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Με την υπ΄ αριθ. 20/19-04-2024 απόφασή της, η ΔΕΑΒ, επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ - Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΕ που πρόκειται να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου στις 22/04/2024, για την Basket League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1 ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.

Sportal Euroleague Show: Έτσι μπαίνουν στη μάχη των playoffs Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!