Σχεδόν 500 δολάρια το πιο φθηνό εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι των Κινγκς στα play offs

ΝτιΆρον Φοξ

i

© photo by Icon Sportswire / Getty Images / Ideal Images

Σχεδόν 500 δολάρια το πιο φθηνό εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι των Κινγκς στα play offs

Γιώργος Γαβριλάκης 09:33 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 11.04.2023

Οι Σακραμέντο Κινγκς επέστρεψαν στα play offs για πρώτη φορά μετά το 2006, αλλά όποιος θα... τολμήσει να τους δει ζωντανά από το γήπεδο θα πρέπει να πληρώσει minimum εισιτήριο 492 δολαρίων.

H χαρά της εργατικής τάξης του Σακραμέντο για την είσοδο των Κινγκς στα play offs -για πρώτη φορά μετά το 2006- «κόπηκε» απότομα όταν έμαθαν τις τιμές των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της σειράς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στον πρώτο γύρο. 

Κάποιοι θα πρέπει να ξοδέψουν όλες τους τις οικονομίες, καθώς η φθηνότερη επιλογή μέσα τις ψηφιακή πλατφόρμας TickPick είναι τα 492 δολάρια για το πρώτο παιχνίδι. Μάλιστα, αυτό είναι νούμερο ρεκόρ για αγώνα του πρώτου γύρου των play offs στην μακρά ιστορία προσφοράς της συγκεκριμένου παρόχου. 

O Μάικαλ Μπρίτζες έπαιξε σε 83 από τους... 82 αγώνες της κανονικής διάρκειας της σεζόν (vid)
NBA

09:12 - 11.04.2023

O Μάικαλ Μπρίτζες έπαιξε σε 83 από τους... 82 αγώνες της κανονικής διάρκειας της σεζόν (vid)

Αγωνίστηκε σε 56 ματς με τους Σανς και στη συνέχεια ο Μάικαλ Μπρίτζες έγινε ανταλλαγή στο Νετς. Στο μεσοδιάστημα δεν έχασε κανένα ματς και γενικά έχει 392 διαδοχικά ματς, φέτος βέβαια το... παράκανε. Αγωνίστηκε συνολικά σε 83 παιχνίδια, αν και οι υποχρεώσεις των ομάδων του ΝΒΑ περιλαμβάνουν 82 αγωνιστικές στην regular season!

Οι Βασιλιάδες πάντως, έκαναν μία εξαιρετική χρονιά και το γήπεδό του δεν θα είναι άδειο λόγω των ακριβώς εισιτηρίων. Απλώς στις κερκίδες θα εμφανιστεί η upper class της περιοχής. Και δεν είναι λίγοι. Άλλωστε, το Σακραμέντο είναι η πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας και ναι μεν δεν είναι πολυπληθές σαν το Λ.Α. (3,8 εκατομμύρια κάτοικοι), αλλά είναι πόλη που ζουν οι πιο... εύποροι και συνολικά διαθέτει περισσότερους από 500.000 κατοίκους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κινγκς έχουν πλεονέκτημα έδρας σε σχέση με τους πρωταθλητές Ουόριορς, αφού τερμάτισαν τρίτοι στη Δύση (πίσω μόνο από τους Ντένβερ Νάγκετς και τους Μέμφις Γκρίζλις) τη στιγμή που ο Στέφεν Κάρι και η παρέα του κατάφεραν την τελευταία μέρα να εξασφαλίσουν απευθείας πρόκριση στην post season.