Σύννεφα... για Χογκ στον Προμηθέα
i

Τζάστιν Χογκ / © Intime

Σύννεφα... για Χογκ στον Προμηθέα

Πάρης Τσελεπίδης • 22:19 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ούτε κόντρα στην Γκραν Κανάρια η εμφάνισή του ήταν αυτή που θα ήθελε ο Γιάννης Χριστόπουλος με τις σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στο ρόστερ του Προμηθέα Πατρών να έγινε ακόμη πιο έντονες.

Τα σύννεφα γύρω από το μέλλον του Τζάστιν Χογκ στο ρόστερ του Προμηθέα πύκνωσαν ακόμη περισσότερο μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Γκραν Κανάρια το βράδυ της Τετάρτης (18/01) για το Eurocup.

Ο Αμερικανός σέντερ μπορεί να αποτελεί τη μία από τις δύο επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου, μαζί με τον Τζο Τόμασον ωστόσο για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε να μην μπορεί να προσαρμοστεί στη λογική του Πατρινού τεχνικού. Κάτι που σημαίνει ότι... δεν πέρασε με επιτυχία το τεστ που τον περίμενε.

Κάτι που φάνηκε και από τα νούμερά του καθώς σε 15:24 συμμετοχής είχε 5 πόντους με 3/10 βολές και 1/1 δίποντα μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ. Την ίδια ώρα ο Πορτορικανός Τζορτζ Κοντίτ είχε σε 23:54 συμμετοχής 8 πόντους με 2/5 βολές και 3/7 δίποντα με μόλις 1 ριμπάουντ.

Το τράβηγμα του Φρέιζιερ και τα ban της ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:17 - 19.01.2023

Το τράβηγμα του Φρέιζιερ και τα ban της ΑΕΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ… δοκιμάζει στο γήπεδο με σκοπό να εμφανιστεί στην Πάτρα το Σάββατο (21/01), ενώ η διοίκηση προσπαθεί να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες για να ενεργοποιήσει τον Μάιλς, αλλά και τους Γιάνκοβιτς και Γόντικα.

Ο Χριστόπουλος πάντως δεν δείχνει διατεθειμένος να βιαστεί στηρίζοντας την επιλογή και δίνοντας στον Χογκ μία ακόμη ευκαιρία. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (21/01) με τον Ιωνικό Νικαίας για την Basket League στο κλειστό του Πλάτωνα.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα απουσιάσει ξάνα ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς του. Πλέον απομένει να φανεί αν ο διεθνής φόργουορντ θα μπορέσει να βρίσκεται στη διάθεση του Χριστόπουλου για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/01) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του ομίλου του Eurocup στην Πάτρα με την Μπουντούτσνοστ.